BORDSSKÄRMAR

soneo-table-abstracta-acoustics-hr-2

Avskärmning för skrivbord

Våra bordsskärmar är perfekta för dig som vill ha en bättre ljudmiljö på kontoret, och samtidigt få mer avskilda arbetsplatser i ett öppet kontorslandskap.

Med en bordsskärm vid varje skrivbord kan de anställda skärma av sin arbetsyta och skapa ett eget, mer avgränsat space där man tillåts arbeta i lugn och ro.

Nedan hittar du ett urval av våra mest populära modeller av bordsskärmar. Se hela vårt sortiment av bordsskärmar på DPJ.se – Här hittar du skärmar och andra ljudabsorbenter till kontor och andra lokaler.


Våra bordsskärmar – Pris från  1 100 kr

best-S1u1m3P_X

Alltid 5 års garanti

delivery-S1s-mnwd7

Snabba leveranser

security-ryvwQ3POm

Riktigt bra kvalité

production-SJtyN2PdQ

Tillverkade i Sverige

edge-golvskaerm (1)

Konsten att köpa bordsskärm – en checklista i 4 steg

Marknaden för bordsskärmar och andra typer av ljudabsorbenter, kan kännas överväldigande, och det kan vara svårt att hitta rätt direkt. Här har vi samlat några tips att ha med sig i bakhuvudet när det är dags att köpa bordsskärm. Är du fortfarande osäker får du gärna kontakta oss här, så hjälper vi dig att hitta rätt skärmar till ditt kontor.


✓ Tjocklek

En bordsskärm bör minst vara fyra centimeter tjock för att fungera på bästa sätt. Är skärmen tunnare kommer den inte orka stå emot ljudvågorna på ett effektivt sätt, och ljudet kommer att sippra igenom.

✓ Höjd

Bordsskärmen ska vara minst 60 centimeter högre än kanten på skrivbordet. För att få bäst effekt, ser vi gärna att du väljer en så hög skärm som möjligt, för att ljudet inte ska kunna ta sig runt skärmen. Och för att skydda insynen.

 ✓ Bredd

Hur brett är skrivbordet? Säkerställ att bordsskärmen täcker hela skrivbordet, så du inte blir distraherad av kollegan på andra sidan om skärmen. Dessutom håller du ljudet utanför din kontorsyta.

 ✓ Djup

Hur stort är skrivbordets djup? Om du ska du ha en bordsskärm med sidoväggar måste du vara säker på att hela bordsskärmen passar till ditt skrivbord. Bordsskärmens väggar måste vara lika djupa som skrivbordet, för att ge den där avskilda känslan åt personen vid skrivbordet.