SORTIMENT

boxhigh1-sitsstor

Olika typer av ljudabsorbenter

Har ni problem med höga ljudnivåer på kontoret? Här hittar du flera olika typer av ljudabsorbenter, som effektivt dämpar ljudnivån och ger ett härligt arbetsklimat.

I vårt sortiment hittar du allt från ljudabsorbenter för tak, väggar och skärmar för avskärmning till skrivbord. Svårt att veta vad du ska ha? Kontakta oss här, så hjälper vi dig att hitta rätt produkter.

soneo-wall

Läs mer

bloc-ljudabsorbent

Läs mer

best-S1u1m3P_X

Alltid 5 års garanti

delivery-S1s-mnwd7

Snabba leveranser

security-ryvwQ3POm

Riktigt bra kvalité

production-SJtyN2PdQ

Tillverkade i Sverige

softline-30-nedhaengande-bordsskaerm-paketpris

Så här får du ut maximal kraft av dina ljudabsorbenter

När du har två väggar mittemot varandra

Det smartaste är att bara ha ljudabsorbenter på den ena väggen. Annars kommer ljudvågorna bara studsa mellan väggarna. När du har absorbenter på ena väggen kan ljudvågorna studsa på den ena väggen och fastna i absorbenten.

I kontor som är långsmala

I långsmala kontor bör du fokusera på kortsidorna. Montera gärna ljudabsorbenter på båda kortsidorna för att få bäst effekt. Du bör gärna fylla väggen med ljudabsorbenter från golvet upp till taket.

I ett hörn

Vi rekommenderar alltid att prioritera den ena av två väggar, för att undvika att överabsorbera hörnet. När du har ordentligt med ljudabsorbenter på ena väggen, kommer ljudvågen fångas upp av ljudabsorbenten.

Möblera efter ljudet

Sist men inte minst brukar vi alltid tipsa våra kunder om att möblera efter ljudvågorna. Alla hårda ytor reflekterar ljudvågorna och därför gäller det att minimera dessa så gott det bara går.