LJUDDÄMPADE MÖBLER

boxhigh1-sitsstor

Upplev de ljudabsorberande möblernas fantastiska möjligheter

Våra ljuddämpande möbler, i kombination med olika typer av ljudabsorbenter, är perfekta för att få till den bästa arbetsmiljön på kontoret. Här kan du se våra ljudabsorberande soffor och få tips om hur du får till den ljudabsorberande inredningen.

Nedan hittar du ett urval av våra ljudabsorberande möbler. På DPJ.se hittar du alla våra ljuddämpande möbler, från soffor och fåtöljer, till ljuddämpande bås, av alla prisklasser och modeller.


Våra ljuddämpande möbler – Pris från 15 725 kr

best-S1u1m3P_X

Alltid 5 års garanti

delivery-S1s-mnwd7

Snabba leveranser

security-ryvwQ3POm

Riktigt bra kvalité

production-SJtyN2PdQ

Tillverkade i Sverige

UntitledDSD
box_high_2-sits_stor

Så här maximerar du den ljudabsorberande inredningen – i 4 enkla steg

Det absolut bästa när det kommer till ljudabsorberande inredning är möbler som är ljuddämpande, exempelvis våra ljudabsorberande soffor som är perfekta i stora lokaler eller kontorsytor när man vill smita undan för att kunna sitta ifred en liten stund.

Men, vi rekommenderar också att du kompletterar de ljudabsorberande möblerna med annan inredning som har en ljuddämpande effekt. Ta del av våra tips här:


Vad passar bäst hos er?

Fundera på vilka möbler som passar bäst i era lokaler, är det en ljuddämpande soffa med flera sittplatser eller räcker det med bara en sittplats i en ljuddämpande fåtölj? Är ytan till för att främja grupparbete eller individuellt arbete? Bör det finnas både och?

Mixa med andra ljudabsorbenter

Stirra dig inte blind på bara ljuddämpande möbler, även om det är en riktigt smart lösning. Fyll även upp kontoret med flera olika typer av ljudabsorbenter, som exempelvis ljudabsorberande golvskärmar  eller ljudabsorbenter i taket. I vårt sortiment hittar du snygga ljudabsorbenter som medför mer än bara en dämpad ljudmiljö.

Komplettera med andra absorbenter

Var inte rädd för att fylla ut kontoret rikligt med ljuddämpande möbler eller andra ljudabsorbenter (till hela sortimentet av våra absorbenter här). Se till att i alla fall 10 procent av rumsytan består av ljudabsorberande möbler. Det är faktiskt vanligt att många har för lite ljuddämpning – och därför upplever mediokra resultat.

 Tänk utanför boxen

Du kan även inreda kontoret med ljuddämpande gardiner, mattor eller andra textiler som inte bara höjer mysfaktorn utan också har en ljuddämpande effekt. Perfekt för både arbetsmiljön och trivseln! Ofta räcker det att inreda med ”vanliga” gardiner för att uppnå den ljuddämpande egenskapen.