VÄGGABSORBENTER

triline-wall-abstracta-acoustics-hr-1

Ljudabsorbenter till väggarna

Stora, öppna kontor brukar ofta ha väldigt höga ljudnivåer, dels eftersom många personer vistas i samma rum, dels eftersom ljudvågorna studsar på tomma väggar, tak och golv. Med våra ljuddämpande väggabsorbenter kan ni få ner ljudreflektionerna – och ljudnivån en gång för alla.

Vi har ett stort utbud av ljudabsorbenter till väggarna i flera varianter, som ger kontoret det där lilla extra. Välj mellan flera färger, utföranden och storlekar. Här hittar du några utvalda modeller – för hela vårt sortiment, se våra väggabsorbenter på DPJ.se. Här hittar du ljuddämpande inredning i alla prisklasser och utföranden.


Våra väggabsorbenter – Pris från 900 kr

soneo-wall

Läs mer

bloc-ljudabsorbent

Läs mer

best-S1u1m3P_X

Alltid 5 års garanti

delivery-S1s-mnwd7

Snabba leveranser

security-ryvwQ3POm

Riktigt bra kvalité

production-SJtyN2PdQ

Tillverkade i Sverige

edge-golvskaerm (1)

Hur väljer man rätt väggabsorbenter? – en checklista i 4 steg

Vi vet att det kan vara förvirrande att köpa väggabsorbenter. Därför har vi tagit fram en liten checklista, som ska hjälpa dig att hitta bra ljudabsorbenter till väggarna som faktiskt fungerar. Annars får du gärna ta kontakt med oss, så hjälper vi dig!


1. Tjocklek

För att en ljudabsorbent till väggen (eller egentligen vilken ljudabsorbent som helst) ska vara tillräckligt effektiv, måste den vara minst fyra centimeter tjock. Är den tunnare än så, kommer den inte orka stå emot alla ljudvågor som reflekteras i rummet.

2. Mängd

Många av våra kunder har svårt att veta hur många väggabsorbenter som behövs på kontoret. Vi rekommenderar alltid att ha väggabsorbenter som täcker minst 10 procent av rummets yta – men gärna ännu fler. Ju fler absorbenter, desto bättre ljuddämpning.

3. Designen

Våra ljuddämpande väggabsorbenter är både ljuddämpande och i snygg design. När du väljer absorbent till väggarna bör du välja absorbenter som passar in i er miljö. Vilket uttryck vill ni att rummet ska ge, modernt eller klassiskt? Färgglatt eller svartvitt? Ska absorbenterna vara runda eller fyrkantiga?

4. Kvalité

Hur vet man att en ljudabsorbent är bra? Det är faktiskt ganska enkelt att avgöra. Ställ dig nära väggabsorbenten, så ditt öra är på cirka fyra centimeters avstånd. När du håller örat där, ska det kännas som att du får lock för örat. Du ska i alla fall känna ett litet tryck. Fungerade det inte? Då tycker vi att du bör välja en annan absorbent.